Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ahmedeguh

Kjenner Den Forventningsfulle Sitringen.

Min Jomfruelighets Endelikt!

Satte meg med vilje nar mine mannlige venner selv om hjertet banket hardt i brystet og snakket sa vanlig jeg kunne med dem. Jeg folte at jeg hadde alles fulle oppmerksomhet, og not situasjonen litt. Vi beveget oss mot utgangen for a finne rommet hans, jeg tror han var fullere enn meg, for vi lette i feil etasje forst, hi hi, nokkelkortet virket selvfolgelig ikke pa den dora, sa vi skyndte oss leende tilbake til trappen og ned i rett etasje. Ikke visste han at han bare var den andre mannen i mitt liv som hadde kysset meg, men det kom sa naturlig for meg med ham. Jeg folte meg ikke klar for a ha sex med ham enda og sa at jeg syntes dette var for tidlig og at jeg ikke egentlig kjente ham enda. Jeg kjente jeg ble kat i kroppen og tenkte at i kveld kommer det til a skje noe. Han la der helt stille med kuken i meg, fremdeles hard, og lot meg fa kjale med ham sa mye jeg ville. Pusten gikk i raske hiv og jeg pep ja, ja, ja.

Bryllupsdagen

Stotene dypere, fingrene hans masserer raskere og mer intenst."Dere har virkelig statt pa!" Inne i esken ligger en cd: "True Romance". Her hadde de avtalt at han skulle komme a hente henne etter jobb, og sa har han selvfolgelig glemt det. "For jeg har planlagt middag og en lang dessert!"Kjenner Kuken trenge seg opp inni henne. Ikke en lyd. Sa star hun der alene og skal rydde hus og lage middag til en gjeng som forsvinner sa snart maten er spist. Forsiktig styrer han Kuken mot hullet hennes. Kjenner den forventningsfulle sitringen. Hun kjenner noe hard som presser mot hennes der nede i vannet.

Sommer og varmt

Hun begynte a bevege kroppen sin mot min, itaktfulle og lidenskapelige bevegelser."Ja, selvfolgelig", sa jeg. Hun ble bare katere og katere og hun tok tak i pikken hannesog provde a tvinge den inn, men han ville terge henne. "Åh gud, sa sexy", tenkte jeg med det samme jeg sa delange solbrune bena hennes med et skjort sa kort at hun nesten kunne vart uten.Og i det hun kom kjente jeg fittesaftene hennes rennenedoverover larene mine.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl