Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ahmedeguh

Du Er Sexy Og Har Tydelig Draget Enna Sa Jeg Til Siri.

Nar jeg ser deg


Puler deg sa hardt at du begynner a stonne av smerte og nytelse samtidig.
Reiser meg opp og drar ned buksa,
lar pikken min komme ut av buksa.
Begynner a kysse omt pa magen din og rundt navelen.
Øker tempoet,
og puler helt til du far orgasme,
ikke bare en, men minst 5,
eller til du knekker sammen.
Sa tar jeg a presser finger nr to inn,
og gjentar okten,
helt til jeg kjenner at det losner.Tar handa mi sakte mot fitta di og stryker den noen ganger fram og tilbake.
Jeg begynner a kysse deg sakte pa halsen ved orene og beveger meg sakte mot midten av halsen din.

I nattens mulm og morke

Jeg blir ikke bare kat, jeg blir ogsa litt rort fordi det ser sa fint ut. Åaah, en liten, knallhard, kat klitoris under de fingrene som sa mange ganger har holdt rundt pikken min. Jeg titter forsiktig inn og kjenner hjertet banke ved synet av de to kroppene i senga var. Forsiktig fisker jeg pikken min fram, den er stiv og knallhard. Vet de at jeg er her? Vanligvis ma jeg ikke opp midt pa natta for a pisse, men kvelden for hadde inneholdt et par flasker ol og da blir jeg bestandig pissan om natta.Heldigvis.Andektig, musestille, vil ikke forstyrre de to jentene som ligger i senga var og elsker.

Ute pa vift

Svogeren min lyste opp da han apnet dora og ba meg inn. Bare sa at det ble konsekvensen av hans forslag til a legge striden var dod.  Jan sa han, Lise kom over en tur og hun er ledd for anledningen.

De var filmen vi sa, mannen min sa ingenting for han til slutt snudde seg mot meg og sa at han var javlig kat. Na lot han en finger gli rett inn i den klissvate fitta mi.Hva na?
Mannen min sier at han elsker nar han merker at besokende setter seg til slik at de ser rett opp i fitta mi, jeg gar nemlig bestandig uten truse og med skjort etter palegg fra manne min og Lars.For virkelig a terge mannen min sa jeg fra at jeg tok en tur over for a se om han ogsa ville bli sugd.   Na fikk jeg en ol og vi satt a smapratet , sakte men sikkert kom samtalen inn pa sex og  plutselig lurte Lars, svogeren min pa hvordan mannen min synes at kona hans sugde.

Hun gikk inn og tok en rask dusj, sa at det fikk jeg ogsa gjore og da jeg kom ut la hun pa senga med taklyset pa og onanerte. Da vi kom ned i resepsjonen sa vakten med sultne oyne pa Siri som not a bli sett pa. Jeg sa pa Siri med et smil for jeg bemerket at hun hadde planlagt godt for a fa lov til a fa fremmed pikk. Han kan se og lare sa hun, resten av aret er jeg hans, men i kveld er jeg deres. De sa vi skulle sporre etter Jean og Pierre hvis vi kom utpa kvelden. Du er sexy og har tydelig draget enna sa jeg til Siri. Han lovte a ta seg godt av henne. Jeg foler meg naken sa Siri, vakten vurderte hele kroppen min, men jeg blir kat av den oppmerksomheten jeg far. Siri spente seg opp i bue og sa at det var like for hun kom, hun ville ha pikken min inne i munnen sin nar hun kom. Jeg fikk raskt en stiv pikk som jeg sakte dro frem og tilbake.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl