Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ahmedeguh

Hun Gjorde Det Han Hadde Gjort.

Den lokale svommeklubben

, spurte han.

Hadde svomt et par lengder da den fremmede stupte uti pa den andre siden av bassenget. Handa bak i nakken hans forflyttet jeg ned mot enden hans, og pa ny fant en finger frem til rumpehullet hans. Fortsatte i det forrykende tempoet noen lengder til, for den fremmede overraskende stoppet opp pa en av kortsidene. Ble staende a se pa ham en liten stund, for jeg gjorde ham oppmerksom pa tabben. Jeg takk ham enda litt narmere og kunne kjenne noe som presset mot magen.

En fantasi

Visste ingenting om det. Begge ble mer opphisset. Hun syns det var flaut. Hennes forste gang. Hun pusten dypere og fortere. Hun gjorde det han hadde gjort. Han tente pa det. Hun var sa lykkelig. Folte seg brukt. To myke vate lepper mot hverandre.

Englehar

Haret strykes fra ansiktet mitt og befoler overkroppen som morke englevinger med kilende ytterfjar.

Nei. Kaskader jamrer gjennom kroppen, gjennom underlivet og spruter ut som fyrverkeri fra en hjelpelos rakett full av krutt.

Jeg vakner til live av haret som glir vekk fra ansiktet, nar hun glir vekk fra meg med et fornoyd smil. Slik ser det ogsa ut pa det frekke fliret hun gir meg nar hun ser ned pa meg, stakkaren som bare ligger der og blir katere og katere.Dele det, flette lokkene og losne dem igjen. Hvis hun noensinne klipper det, vil det odelegge mye for meg.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl