Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ahmedeguh

Jeg Trakk Meg Litt Unna Og Stakk Det Rodmende Ansiktet Mitt Under Vannet Mens Jeg Smilte Stort.

En kjedelig kveld?

Vi stoppet opp og sa hverandre inn i oynene noen sekunder, mens vi begge var tungpustet og hadde et blikk som hadde lyst pa sa mye mer. Det at han hadde denne evnen, er en av grunnene til at han for meg er sa fantastisk, og en av de mange grunnene til at han gjorde meg sa utrolig opphisset. Han ble mer og mer tungpustet, mens fingrene hans masserte klitoris i et perfekt tempo. Han snudde meg rundt, og pekte pikken mot munnen min. ’’Jeg star denne vegen, jeg’’, sa jeg og snudde meg mot enden av smuget. ’’Kom igjen! ’’Er det ikke noe der inne du er, da?Tungen hans var sa myk og bevegde seg pa den mest fantastiske maten jeg noen gang hadde kjent. En dag som minner deg pa hvor godt livet kan vare, og som du vet ingen andre har hatt likens. ’’ Sa han bestemt.

Ride ride ranke

Med glatt hakespiss, fikk jeg et innfall om a barbere vekk alt haret rundt pikken.
Jeg lukket oynene, og i samme sekund horte jeg dynen rorte pa seg. Erik stonnet ikke mer lavt. Jeg apnet oynene og fikk se hun skled opp og ned pa den stive pikken hans.
"Den er grei, du fa ha en god natt og takk for en fin fest" snovlet jeg tilbake.Hun tok tak i pikken hans og satte seg nedpa den.

Det var her for tre ar siden, da jeg ble bedt pa innflyttings fest hos et venne par.
Jeg rakk ikke engang a lukke oynene for hun smilte til meg.Vi var vel begge uerfarne, sa nolende spurte han om han kunne se under bikinitoppen. Jeg trakk meg litt unna og stakk det rodmende ansiktet mitt under vannet mens jeg smilte stort. Venninna mi satte seg pa den benken under oss. Han begynte a massere og stryke nedover den glatte fitta mi. Hun ga fra seg et hoyt hyl da jeg fortalte hva vi hadde gjort.

Jeg fikk med meg venninna mi til a overtale han til a bli med oss inn i badstua i jente garderoben. Jeg svarte jo ja, og var temmelig nervos. Vi pratet sammen pa hele veien til hotellet.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl