Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ahmedeguh

Hun Var Nydelig, Med Langt, Morkt Har Og Snille Oyne.

En darlig danser

Jeg kjenner
vasketrykket oker, men dette kan jeg ikke ga fra. Jeg sier at jeg ma tisse.

Vi ligger slik noen minutter. "Na
vil jeg komme av kuken din". Jeg gleder meg. , svarer hun. Jeg bestemmer meg for a konsentrere meg om maten. Men noen ganger er jeg hore. , spor
Lone.

Ekstraservice eller ikke...

Det var imidlertid en del andre faktorer som gjorde jobben interessant og gunstig - svart mye selvstendighet og fleksibel arbeidstid og vaskedamen...Den hyggelige smilende, litt hemmelighetsfulle Maria, var byttet ut med en frekk, sexy, direkte og bestemt kvinne. Tenk at en travel dag skulle ende som dette! Hun stonnet, ja nesten ropte ut sin kathet.
"Vi ma hjem til meg og fortsette.

Maria og jeg hadde hatt mange hyggelige samtaler de gangene hun hadde vart pa kontoret mitt for a gjore reint.

Et gledelig gjensyn

Dagen for hadde hun fatt en sms der det stod at han hadde gledet seg sa til a komme hjem til henne at han kost med seg selv pa hotellrommet.

Han hadde vart bortreist med jobben i fire dager. De stonnet i kor.

Han kom opp over henne, hennes favorittstilling. Den var knallhard og klar henne.

Eller bare ville benytte sjansen og ta pa fremmed mus. Det kjentes ut som om saftene rant hele tiden, men det var kanskje bare blodet som strommet under huden i varme bolger? Jeg boyde meg ned og fortsatte a slikke henne. Plutselig kjente jeg en tungespiss vifte mot klitorisen og jeg jamret igjen. Det var et nydelig syn.Veggene mine strakk seg litt i skjeden for a gi ham plass, men det var sa vatt og deilig at han ikke var noe problem a ta imot. Hun var nydelig, med langt, morkt har og snille oyne. Det er det tryggeste. Mens jeg brukte fingrene inni hennes vathet, slikket jeg brystvortene, begge etter tur, og sa loftet jeg ansiktet og motte leppene hennes igjen i et mykt kyss. Jeg skjonner det godt, jeg. Hardt, i forhold til hennes tunge. Jeg hjalp til med fingrene og videt ut sa hun skulle komme bedre til. Jeg snudde meg rundt, skrevde over ansiktet hennes.

Kan du klatre ut av vinduet?

Elskoven blir villere, raskere, han slipper omfavnelsen med den ene armen og bruker den til a gni over min glitoris i sultne sirkelvebevegelser. sier han, nok en gang misfornoyd med a bli avbrutt idet han skal til a fa seg en hyrdestund.
- Å, shit, sier Benjamin.
- Ga ned i gangen, svarer jeg. - Finn et av silkeskjerfene mine og bind meg fast for du tar meg bakfra.Skogsveien humper under oss, og jeg kjenner det mot det nakne skrittet mitt. Jeg setter meg overskrevs over ham; mitt nakne skritt mot hans enna ikke apnede dongeribukse. Orgasmen bygger seg opp igjen pa nytt, og jeg stonner, han kommer samtidig som meg. Jeg ser ham i oynene.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl