Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ahmedeguh

Fredrik Kremtet Som Et Sporsmalstegn Pa Hva Jeg Drev Pa Med, Men Jeg Fortsatt Nedover.

En deilig sommerdag!

Sa begynte leppene hans og kysse meg sagte nedover halsen, han smabet og teaset meg for han vist hvor hardt jeg lengtet etter a kjenne han inni meg. Etter allerede 1 uke i Kreta omgitt av lettkledde folk var tanken pa sex alt som befant seg i hodet mitt, og hver gang Fredrik boyde seg over meg for a ta en slurk av olen, eller smore seg inn med mer solkrem, begynte pusten min a oke. Sa la han seg tilbake. Fredrik kremtet som et sporsmalstegn pa hva jeg drev pa med, men jeg fortsatt nedover. Sa kom jeg til bikini-kanten, og handen min forsvant under. Den var den deiligste orgasmen jeg noen sinne hadde hatt. Jeg snudde meg tilbake, og kysset han hardt, mens jeg sagte runket den harde pikken hans like over den vate fitta mi. Og jeg var sa nar, jeg var sa nar.

Ein god kollega... pa mange mater

Smakar du bra?

Eg hadde ikkje tenkt meg om. "

Eg lofta knea mine opp og ut, og Jan tok det for eit ja. Dagane vart sjeldan kortare
enn tolv timar, og ofte var det i tillegg ein lang arbeidsdag spreidd pa
laurdag og sundag.Eg var klar for a svelje Jan med hud og har.Midt pa eggen, mellom flau og offensiv, la eg meg bakover, skilde knea litt
og svara: Framleis nogd?

No var det Jan sin tur til a bli modd.

Han sette seg pa kanten av skrivebordet mitt, og viste meg stegvis kva eg
skulle gjere.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl